söndag 18 oktober 2009

Äntligen Halloweenfest!

Titta vad läskig fina alla hade gjort sig, trots att det säkert var närmare 30 grader ute! Bland gästerna hittade vi; Häxor, Sjöjungfruar, Pirater, Transformers, Björnar, Fladermus och Skelett, ja alla var där.
Lille minidinousareien Max vände svansen till. Han var väldigt söt fram också. Kalle bytte om under festens gång, till sin kompis Jamies outfit. Kalle berättade stolt, att om jag vill, så kan jag köpa den på Target. Bra att veta! Då var det dags att äta! Vi hade gjort marschmallow spöken och målat spökkakor och strösslat cupcakes. Prinsessan Marley och Fladermusen Saga delade systerligt en stol och diskuterade om kakorna var eko eller inte. Föräldrarna minglade runt, drack vin, åt snacks o ost samt jagade efter småsyskon. Här är min kusin Patrick och hans fru Ingela. På väg ut till poolen är Karen och Sam, våra vänner från Palazzo. Maja, som nu hittat min peruk, kramas med nanny Sibi. Efter att ha varit kallt i LA ett tag så kände detta som den varmaste dagen på länge och det var dags för ett svalkande bad. Tiden bara rasade iväg och vips var klockan fem och festen var slut. Då kom mamma och jag på, att det förberedda pysslet, vi så noga generalrepat på dagen innan, ja det hade vi glömt! Jaja, barnen var nöjda och trötta och nu vankades hemresa och häxgodispåsen åkte fram till alla barnen. Hela familjen var nöjda och glada, vi hade alla haft super roligt och glad att alla kompisarna kom. Spindelväven låter vi hänga kvar, tills den riktiga Halloweendagen är, om två veckor.

1 kommentar:

  1. Så fint ni hade fixat! Så söta alla barnen är! De måste haft fantastiskt skoj! Skulle önska att jag hade ork att fixa något liknande här hemma för Ebba och hennes kompisar men bara tanken får mig att somna...

    Kram, kram!
    Jenny

    SvaraRadera