fredag 4 juni 2010

LA is my lady.......


......och så avslutar vi denna vecka med poolbad och Sinatra på högsta volymen: LA is my lady och jag säger: LA with my baby. Ses i mörra!

Som ett plåster

Att barn är fascinerade av plåster, det vet man ju. Men att jag själv åkte på plåsterfascinationen är ju helt galet. Men vad göra när jag i dag hittade neonfärgade plåster?! Hurra! Köpa!

Pinata time

Vi tar seden dit vi kommer, skippar fiskdamm och kör en hederlig Pinata istället! Man fyller "åsnan" i rumpan med godis/små leksaker och hänger upp dem högt. Sen får barnen, med en pinne gå loss på dem och till slut ramlar godiset ut och alla barnen samlar som galningar i sina påsar. Vi är redo för Majas 7 års kalas på söndag! Vem vet kanske Maja kommer ta på sig den nya, ultra fina klänningen jag fyndade på rean för 15 dollar igår. Ska sanningen fram, och det ska den, så skulle jag själv vilja ha den!

Hotell hopping

Det slog mig i går, när jag stod på springbandet på gymet och tittade på den där lilla åldersinriktade lappen, ni vet. Nu är det inget tvivel vilken rad man tillhör. Inte nästan 20 eller 34, var tillhör jag då. Nu är det 40 år punkt slut! Vad skönt, då vet jag. Sen hade jag ett enormt tufft träningspass med min PT. Detta var jag tvungen att fira med en grekisk lunch! Jocks och min vuxenkväll lite senare, hade denna afton tema "Hotell i stan". Vi startade med anrika The Beverly Hills Hotel. Först skulle det "jobbas" eller snarare veckoplaneras. Då är inga drinkar tillåtna! Sen fick vi koppla av med en "Caipirihna". Helt folktomt. Nästa stopp var The Beverly Hilton där man bjöds på en fotoutställning och inget mer. Helt folktomt! Snabbt tog vi en taxi till "Sunset Marquis" för middag. Helt folktomt. Förklaringen var, enl servitören: 1. Veckan efter helg, 2. Lakers game, 3. Tv-säsongen slutar och 4. Pågående filminspelningar. Det var en god middag i alla fall och vi kunde sitta och prata ostört. Bara en sån sak! Sista stoppet var Hotel Roosevelt, också ett gammalt välkänt filmstjärnehotell. Ser så coolt ut där det ligger på, mindre coola Hollywood Blvd. Jajemen, helt folktomt här också. Men vi fick baren för oss själva!