söndag 30 maj 2010

Sverigebesöken fortsätter

Tänk så trevligt det är att få Sverigebesök! Jag blir alldeles glad! I dag tittade Jocks kollega Simon förbi innan hann skulle åka hem, med väskorna fyllda av pyssel till döttrarna. En liten rundvandring i både hus och kvarter hann vi med. Jag måste bara säga att vädret är helt enormt fantastiskt! Nu blir det ett glas eller två av Whole Foods mycket torra och goda rosévin. Även barnen har bänkat sig med sin dryck ute på altanen.

Dagens Kalle

När Kalle vaknade denna morgon och kom ut i köket. Medan han väntade på att jag skulle fixa något att dricka sa jag: Sätt dig i soffan så kommer jag. Då tittade han på mig och sa: Jag vill vara här och titta på dig! Joråsåatt............

Awesome


AWESOME!!!! Man tror nästan inte sina öron. Men så amerikaniserade har barnen blivit! Detta glädjetbrott fick barnen när de, denna morgon studerade sin far och hans personlige tränare Justin. Jag instämmer nog....aaaaaaawesome!

Strålande dag


I går var det verkligen en strålande Los Angeles dag! Dagen startade med poolbad, sen en sväng till IKEA för att proviantera lite. Max njöt av de obligatoriska köttbullarna. Pär eller "iPad-mannen" som han nu heter, unnade sig en paus i jakten efter en efterlängtad iPad och hängde lite hos oss. Anna och Carl stannade på middag och vi kunde till allas glädje sitta ute till 1 på natten. Vilken underbar varm kväll! Och Pär, lycka till med jakten, vi siar att en iPad snart kommer vara i din ägo!