lördag 21 november 2009

Splajsans modeblaska


Och när ska jag få förkovra och uppdatera mig i nya "In Style". När? Finns ju en viss risk att innehållet blir omodernt innan jag hinner kolla.

Planet 51 och pirathattar

Den här trion var uppe tidigt i morse. Vi var redo för nya tecknade filmen "Planet 51" på The Groves biograf. Vi skrattade flera gånger, men Kalle tyckte filmen var lite för lång. Tror att vi alla tre egentligen bara ser fram emot "Alvin and the chipmunks 2" som har premiär i december. Tills dess slökollar vi lite filmer som kommer i vår väg.
Vi var alla mycket imponerade av ytterligare ett framsteg i operation "juldekorations kavalkad på The Grove". Mycket impade! Till och med "Big Ben" har de fått över och på plats. Otroligt! Medan vi roade oss tog Max sig en promenix med dockvagnen i nya hala dojor. Eller zapatos, som är det spanska namnet för skor. Spanska, är ett språk denne unge man nästan föredrar att lyssna till. Sen var vi och provianterade på Vine American Party Store, 5969 Melrose. Underbar pyssel och utklädnings-butik! I morgon ska Maja och Kalle på piratfest hos en kompis i Bel-Air. Spännande värre!