söndag 13 mars 2011

Vart jag än vänder mig......


I tisdags var Jock och jag på restaurangen AG på Kungsholmen. I bland vet jag inte hur jag ska tänka. Men om man kommer från skolan och gluttat på den här köttiga varelsen och sen det första man möts av på restaurangen, är just köttstycken en masse. När jag sen vänder mig om, skådar jag detta träd och genast tänker jag på en bild i min bok. Ja jisses, men maten var god, bästa restaurangkött jag har smakat sen vi kom hem från Los Angeles.

Kvällen då götterna aldrig tog slut


I går var vi på middag hos Estelle och Axel. Vilken kväll, från att vi kom till att vi lämnade bjöds vi på delikatesser. Axels hemmagjorda matjesills tårta gick inte av för hackor, inte heller snittarna för den delen. Ja, så där fortsatte det. Tror jag måste ringa efter recepten! I dag kom mamma, barnen väntade ivrigt vid dörren. När mamma lekte med barnen, arrangerade jag en ganska osnygg men praktisk läshörna. Svår att passera också. Tänk att det ska vara så svårt att hitta en tyst plats eller en dörr att stänga om sig. Ganska snabbt kände jag att det här med hormoner är ingen lätt grej och tog en vårpromenad. Nu är det väl dags att hugga in där jag slutade kan jag tänka mig.

Lite hederlig skolkning

Skolkade i fredags! Ja som det kan bli. Det blev en solskenspromenad som tog sikte på shopping så klart. Min medbrottsling Ida och jag enades om att vi verkligen behövde rensa huvudet från allt vad pluggande heter. Till och med jag som i alla dessa år älskat tantleoparderiet, tyckte att nu har det gått för långt, jag är mätt. Jag kan inte låta bli att undra hur dekoratören i butiken tänkte???? Lite snygga armband lyckades vi inhandla innan vi sa tack och hej.