onsdag 17 mars 2010

Clooney, Pfeiffer och Ersgård


Ja, vad har vi tre gemensamt månne? Inte mycket, möjligen att vi kanske bor i LA. I dag tog jag steget ut i en gammelny värld. Jag var på intervju på anrika Beverly Hills Playhouse. Jag fick nämligen för mig mitt i mitt improviserande, att jag kanske borde testa en annan sorts teaterskola. Ni vet en sådan med manus och rekvisita. Denna skola har haft Clooney, Pfeiffer och en mängd andra skådisar som elever. Jag hade mer tänkt mig det hela som en utflykt ur verkligheten ett tag. Men under intervjun förstod jag; Detta är på liv eller död! Ja, men typ. Vet inte om jag är redo för det. Men jag vill gärna testa. Super läskigt. 60 elever i ett rum. Hu, tänk bara. Tanken får ligga och marinera lite. Jag har en etapp till på UCB att klara av innan certifikatet är mitt. Jag tror att jag ska ladda batterierna för det, ett tag istället. Men något jag kan, och absolut inte är rädd för, det är "LA-shopping" området. Så för att stärka mig lite drog jag ut på stan. Jag var ju i Bevan så det blev såklart ett besök på "The Cheese Store". Två mini ostar för mega pengar. Måtte de vara supergoda!
Sen gick jag till Ralph Lauren för att kolla om min klänning kanske hade kommit tidigare. Titta vilken fin entré. Klänningen hade inte kommit! Är man i Beverly Hills så är ju inte dessa skyltar så ovanliga.
Så flott: Rodeo Drive Plastic Surgery! Den skylten passerade jag snabbt och åkte på skojakt istället!
De här två skoparen skulle man ju vilja inhandla, men det blev ett par "fotriktiga" ballerina skor istället. Så glad för dem.