lördag 24 juli 2010

Hockeypulver makes you fly


Testade kalles hockeypulver precis och fullkomligt flög i raketfart tillbaka till 1979 och Ribersborgskolan i Malmö. Det var tider det! Nutella i liten plastförpackning, Jenka, Shake, salta däck, Salta Katten, harlortar och .......hockeypulver.

Armbandspremiär

Premiär av mitt fina armband!

Poolhäng


I dag fick vi först svenskbesök av Magdalena och Olivia som semestrat i LA i snart sex veckor. Jag fick en vacker och väldoftande blomsterbukett! Kalle hjälpte mig att förbereda lunchen i form av förste gurkskärare. Lite senare framåt eftermiddagen kom ett annat glatt svenskgäng. Anna, Carl, Hedda och Matte hade med sig kaffe latte och muffins. En lång diskussion om vad som är FIKA ägde rum innan de plumsade i poolen. Vilken dag denna värme, underbart! Anna fullkomligt vägrade släppa plastkrokodilen.

Kvarters taktoppen

Jock och jag hittade i går, vår närmaste hotell takterrass, på W Hotel. På fredagar har de Magic Hour med andra ord Happy Hour. Mycket trevligt, med pool, barer,fina tält. Och utsikt såklart. Efter det träffade jag TanjaTerroni för middag och Jock gick på bio. Vilken restaurang! Högljudt, mycket folk, super god italiensk mat och cool atmosfär. Det blev tryffelpasta! Även om vi fick skrika oss igenom middagen hade vi hur trevligt som helst. På toaletterna fick man även en snabbkurs i italienska. Vi hann även med lite mingel och ett glas champagne på BOA. Sen hämtade vi Jock som hade sett "Interception", DiCaprios nya film. Bra kväll!