tisdag 16 mars 2010

Maja älskar sin pappas TV show


I kväll när jag kom ut i matrummet hittar jag Maja och ett 50-tal små plastpåsar över hela bordet. Min första reaktion var:- Men Maja plocka genast ihop de där! Maja tittade på mig och sa: Men mamma, jag vill öva till "Minute to Win it". Jag vill "sign up" nu! Hon kan nästan inte vänta till söndag, när program nummer två visas på NBC. Första programmet sågs av ca 8 miljoner glada amerikaner och så Maja förstås. Morgonprogram på konkurrerande TV kanaler pratar om det, artiklar skrivs och det bloggas så det viner om det! Jojo...............inte konstigt hon är stolt lilla tösabiten.

Skomakeria


5 månader tog det innan jag kom mig för att lämna in mina skor hos en skomakare. I dag blev det gjort! Ses på måndag kära skor, nyklackade och fina.

BlomsteryraNu är det verkligen blomsterkavalkad i Los Angeles. Både i rabatterna och på galjarna runt om i modebutikerna! Köpte en väska idag som jag tyckte var söt, när jag öppnade den, blev jag alldeles till mig. Blommigt foder. Klänningen som jag pratade om, för någon dag sedan, har jag nu förbeställt på Ralph Lauren butiken. Klänningen ska vara i min ägo om ca två låååånga veckor. Så länge plockar jag fram min lilla kjol som jag inhandlade för länge sen. Ej använd ännu. Typiskt mig! Gap hängde de här fula blusarna, men ändå, blommigt. Maja står sig bra, hennes fina blommiga tights är ju helt rätt. Som sagt det blomstrar över allt, nja, nästan i alla fall. Kanske inte hemma hos oss, riktigt! Den här stackaren har kanske sett sin sista dag.