fredag 8 oktober 2010

Tandlossning


Kalle har tappat sin tredje tand. Jag sa: Då får vi se om tandfen kommer i afton. Kalle: Va? jag vill att Tooth Fairy ska komma!

Greys Anatomy here we come

Efter ytterligare en lång dag i sängen för att kurera min förkylning steg jag upp för ett nytt Hollywood äventyr. Svettig och varm, men jag ville inte missa kvällens sen länge planerade besök. Klockan 5 hämtade Hayley upp mig och Helena och körde oss till Grey´s Anotomy högkvarteret! Manusförfattaren Mark " Hammer" Wilding, har varit med på GM sen start, gav oss en rundvisning som hette duga. Det är i denna lokal det händer, här skrivs det så pennorna glöder! Oh tänk om man kunde få jobba i det här rummet, spåna ideer till nästa avsnitt och skriva vad Dr Grey ska hitta på härnäst. Grey själv, hade inte skift denna afton men Dr Karev var på och opererade för fullt. Till och med en omtagning av operationsscenen bjöds vi på. Någon "messade upp" helt plötsligt. Sen kom härlige Karev ut och pratade lite glatt. Även riktiga läkare hänger i lokalerna för att allt ska gå rätt till. Supercoolt!
Vi avslutade med att inta Joes bar och relaxade lite. Vilka intressanta och roliga timmar. Hela atmosfären är så Hollywood i kubik! Så kul!!!