fredag 3 september 2010

Fullt ös i Hollywood Hills

I bland förstår jag inte hur så mycket kan hända på en dag. Men det bara händer liksom. Ett härligt och lärorikt tennispass på morgonen följt av storhandling på Pavillion. Där åt jag faktiskt lunchen och latten i bilen. Kändes lugnast så. Väl hemma hade Majas playdate Bridjet kommit, så det var full rulle. Efter jag vaktat dem i poolen i en timme, samtidigt tröstat Kalle för att ingen ville se Pokemonfilmen med honom, tog jag min flykt över till grannen Marilyn. Vi håller på att planera värsta knytkalaset för alla i kvarteret, det behövdes styras upp lite. Men det kommer bli kanon! Hon har en bra utsikt över Hollywoodskylten.
När jag kom tillbaka hem, hade barnaskaran utökats lite. Sibis barn Chris Kriseira och Julia. Julia är barnvakt till Des och Marley. Jag älskar att det är hallabaloo i mitt hem och önskar verkligen att barnen alltid vill hänga hemma hos oss med sina kompisar.
Men även om man gillar det, så kan det vara skönt att tillsammans med sin man försvinna i väg på en hajk en stund, spana in Madonnas gamla hus, ta en dusch och klä upp sig inför kvällens middag. Sådärja, kan nog inte klämma in mer idag. Adios.