fredag 16 juli 2010

Kalle 5 år

Det stämmer riktigt bra att tiden springer iväg när man har barn. För 5 år sedan föddes lille Kalle, då var Maja lika gammal som Max är nu, 2 år. Denna vecka hade vi två födelsedagsbarn i huset, Kalle och Max. Och igår var det kalas! Morgonen startade givetvis med massor av paket för de båda. Det var ett brett utbud bland paketen, pokemons i alla former, böcker, bollar och kläder. Max är en sportig ung kille och var mycket nöjd med sin gigantiska basketboll och boxningshandskar.
På eftermiddagen kom släkt och kompisar. Det var två nöjda barn som somnade framåt kvällen!

Svenskt Tenn

Hur tajt schema det än må vara under dessa få dagar i Stockholm, så hinns det alltid med ett besök på Svenskt Tenn. I år fyller Josef Frank 125 år.

BVC-kontroll och lunch


I torsdags tog vi barnen till BVC för årlig check. Max fick spruta och Kalle femårs kontroll. De båda mådde bra! Sen åkte vi till åt lunch hos Marcus och Cissi i deras fina röda hus. De hade så mysigt, man blir verkligen sugen på ett hus en sån här sommardag. Hade jag bott här, skulle jag sitta på denna lilla inomhus veranda var eviga dag.

Årets flottbesök

Ingen sommar utan en tur på Anettes föräldrars fina flotte. Kalle fick hjälpa till att styra en stund. Lite senare bjöd Tobe , de något rastlösa barnen, på lite båtaction. Middag och vin intogs sedan och avslutades med ett svalkande dopp.