fredag 21 maj 2010

På upptäcktsfärd i Los Angeles

Denna förmiddag rivstartade jag med att åka till Whole Foods och handla middagsmat till morgondagens middag. Min kusin Patrick och hans familj kommer över, det ser jag fram emot. Jag botaniserade lite bland vinerna och fann denna skylt, Poolside wines. Hur härligt låter inte det? Sen lunch med HelenaJoans on Third. Mycket trevligt, vi avhandlade lite vad som hänt och vad som ska hända. Synkade agendorna lite. Mätt och glad bestämde jag mig för att ha lite upptäcktsfärd i LA. Jag började på 3rd street, gick in och ut i affärerna. I en av dem hittade jag dessa tavlor på en vägg. Funderar på att inhandla en Yosohitomo Nara (lite osäker på namnet), men inte idag. Istället köpte jag en fin bok om ett tåg, som kändes härligt gammeldags till Max. Jag smet förbi en lokal som jag har haft koll på, väldigt länge. Vad händer? Magnolia Bakery skulle ju öppnat för länge sen?! När ska jag få köpa rosa och mintgröna cupcakes? Jaja, worth waiting for som de säger. Kollade klockan och upptäckte, ojsan, lite dötid innan hämtning på skolan. Larchmont Blvd här kommer jag! Och till min stora förtjusning hade en ny butik öppnat Library. Mycket mycket trevlig. Killen som har butiken gör egna tryck på kläder, alla plagg (med tryck) är unika.
Han hade en annan butik tvärs över gatan förrut, där jag var en flitig kund. I dag köpte jag en hoodjacka till Max. En kvick sväng på Flicka. Ville köpa de här "tollorna" till Maja, men det var för dyrköpt.
Istället slog jag mig lös på en liten "kompis" till resten av mitt Sonny Angelgäng. Observerade också detta otroligt söta bord i samma butik. Dags att gå och lägga sig, i morgon vankas konfirmation på morgonkvisten. Kyrkbesök, jojo.