fredag 25 mars 2011

Empatisk morgon

Denna morgon kombinerades ett nätverksmöte med powerwalken. Min kompis Annas tidning, Pfp, hade träff. En av föredragshållarna, Marika Skärvik talade om empati och chefsskap. Jag skulle kunna disskutera det i timmar. Så många gånger i mitt chefskap, har jag verkligen känt att det där med empati
som är så viktigt inte riktigt alltid går ihop med, just chefsrollen. Hur man än försöker så står det inte i andras agendor. Det var kul att få höra vad som hänt i arbetslivet, sen jag var där sist. Åh vad glad jag är att jag pluggar till syrra. När jag startar min egen systerliga låda ska det fullkomligt välla ut empati! Längtar efter att få rekrytera. Håll i hatten, du kanske ska avsluta utbildningen först eller? Av någon anledning kände jag att jag hade varit väldigt duktig, både motionerat kroppen och hjärnan, så nu skulle jag belönas.
Att gå in i ett riktigt bageri väcker känslor från barndomen och Bagarboden i Limhamn. Så småkakor och en stor latte fick det bli. Så där ja, en händelsrik morgon ska nu träda in i nästa fas, förmiddagspluggande. Fattar inte att det ska vara så komplicerat med urin. Det är väl bara att kissa!