måndag 21 juni 2010

40 år hurra...............eller?


Ja, så blev det då söndagmorgon och min födelsedag. Jag gillar inte alls att fylla 40, så är det bara. Jag har varit, rent ut sagt, rädd för denna dag, men det var inget mot hur det kändes på den aktuella dagen. Jag blev firad med buller o bång på sängen av familjen. Fantastiskt gulligt på alla sätt! Alla barnen hade köpt vars en present. Det går nästan inte att beskriva hur en olycklig ström går genom kroppen, och vägrar försvinna. Jaja, det är ju inget jag kan styra, det får väl passera då, om det ska vara så tvunget. Förmodligen går det över snart, förhoppningsvis. Det hela släppte, ett tag, när vi kom till den härliga sandstranden i Crystal Cove. Märk väl hur Max gul/vita t-shirt matchar parasoll och handduk. När jag tittar på dessa fantastiska barn, kan jag inte annat än att bara vara glad. Och kanske stämmer slagdängan?
På kvällen kom Mia över och vi åt middag på altanen. Sen lyssnade vi på min fina spellista som jag fick av Alex alltså DJ Ulmox. En proffspellista, supernöjd e jag!

Bröllopsyra

Middagen intogs havsnära med ostron såklart. Senare på natten, smög sig "yran" ända till Laguna Beach. Tekniken är fantastisk!

Örhängen på händerna

Denna statyett heter "The Shopper", det är ju jag.
Ja, Laguna Beach bjöd på både shopping, bad, spännande piercings, träning och vuxenpromenad! Dessa rosa neonrosa shorts hade jag säkert köpt om det inte hade varit för att jag denna helg skulle fylla 40. Detta tal är direkt skrämmande för mig. Då kanske en hatt låg närmare till hands. Lite damigt sådär. Fantastiska Mia och Alex gav oss 2 timmar, då de passade barnen. Jock och jag kunde då ägna oss åt mysig promenad och drink i kvällssolen. Servitrisen hade de konstigaste piercingar hittills.
För att ta bort smyckena, måste man, håll i hatten, operera bort dem. Najs!