torsdag 17 december 2009

LA with my baby som sagt

Hollywood show igen


Jag höll nästan på att börja gråta när Kalle steg av skolbussen utanför Wilshire Ebell Theater i kväll. Fluga, vit skjorta, svarta skor och svarta byxor. Han var så fin. Min lille pojke som helst har dinousarietröjor och "kallsipper", snyft så sött.
Det var showtime igen. I kväll var det skolans Christmas Show. Kalle går här igenom dansstegen med sin danspartner minuterna före framträdandet. Ser bra ut Kalle!
Maja var med vid två olika tillfällen under aftonen, dels julmedley med rosa kjolensemblen sen Michael Jacksson medley. Vit handske, svarta byxor OCH den v-ringade vita T-shirten. Lustigt var, att jag kunde notera att rätt många hade faktiskt "hemmasydda" v-ringningar. Slutpratat om detta plagg!
I alla fall Majas två framträdanden låg, helt osmidigt nog, exakt efter varandra. Så när rosakjolgrejen var över sprang hon ut och jag klädde om henne i en fart av 190. Redo för MJ.
Här är maja på väg in på scenen, lite snabb genomgång av kvällens "moonwalk" och andra moves.
Väl hemma igen däckade båda "showarna" i sängen. Och Max, hade barnvakten Julia fått i sömn. Jock är på middag med sin Hollywoodagent Steve.
SÅ NU: Nattlyrik på hög nivå.
Adjöken!

Annies helkväll i Los Angeles


I går var det då dags! Oj vad vi har väntat på denna kväll. Uppvisning på musikalskolan, Maja i rollen som Annie.
Maja hade laddat från tårna tror jag, hon var så ivrig att komma fram till danslokalen. Kalle kände en liten släng av avundsjuka och ville också sjunga Annie. När vi satt där och väntade på att barnhemsbarnen skulle göra sig redo sa fröken Miss Nora; Vi har ingen publikuppvärmare tyvärr. Inte det, tänkte Kalle och rusade upp och skrek med sin allra högsta röst: Jag kan sjunga! Det blev Imse Vimse Super Stora Spindeln, fast på engelska. Härlig mini show från unge herrn. Sen var det dags för Annie och hennes hund Sandy att komma ut, första nummret. Det sjöngs och dansades, alla var super duktiga. Majas peruk satt på plats hela tiden och lyste fint.
Efter showen åkte vi till
The Grove. Först åkte Annie/Maja det fina tåget och gav sedan ett extra nummer vid granens fot.
Middagen åt vi på La Piazza. Vi njöt alla av atmosfären i det jullika "hitte på" köpcentrat.

På tal om "hitte på". Helt plötsligt började det snöa. Nåja, fakesnö men ändå. Jag knäppte jackan automatiskt, samt huttrade lite. Efter middagen blev det lite motorcykelkörning för grabbarna. Maja och jag strosade lite, innan vi anslöt till motorcykelgänget. Nu började vi sakna Max och åkte hem efter en mysig och händelserik kväll på stan.