måndag 29 november 2010

American style

I dag gick jag förbi en privat gräsmatta, där någon hade satt upp denna skylt. Tanken på att överhuvudtaget en främmande hund skulle upp och baja på en svensk privat gräsmatta finns ju inte. Varje gång jag passerat denna butik, under mina två år här, undrar jag: Kan det där gå runt? 29 november och jul, min tennisklubb har styrt upp värsting granen. Amerika!

Sött


Gulligt födelsedagskort till kompisen

Välkomna till familjen



Alltså, jag vet inte men det är bara så att jag älskar de här dockorna, precis som min kära moder och min fina vän Jenny. Vi är alla tre, sedan något år tillbaka minst sagt besatta. I dag hittade jag två nya sötnosar till min blygsamma samling.

Rent mjöl i påsen

- Två gånger ska du träna innan vi ses igen på tisdag, sa Tanja innan vi skiljdes åt i fredags. Vad göra? Jo, som hon säger så klart! I går tog jag med min man på superhajk.
Jock njöt i fulla drag och var bländad av utsikten. Själv är jag höjdrädd och gör det mest för motionens skull. Men ibland, stannar även jag upp och häpnar över vad som bjuds runt mig. City, hav, skyskrapor, dalar och golfbanor. Fantastisk miljö, minus avgaser såklart. Detta var pass nummer ett, pass två skedde på tennisbanan denna morgon. Tufft pass men med mycket beröm. Det gillar jag! Just nu är det lite småkallt, men bara precis sådär som man pallar med. Usch, snart är vi tillbaka i snö/slask/kalla Sverige. Vilken otroligt ocharmig årstid att återvända till. I alla fall, i morgon kan jag titta Tanja i ögonen med rent mjöl i "possen".