onsdag 2 december 2009

Ups............................hjälp, försiktig


Här sitter Kalle i den lånade 20.000 kronors/2800 dollar fåtöljen och dricker saft. Brodern Max softar på golvet, han vågar inte utmana ödet att ev sätta saftspår i dyrköpta stolen.

Philip Lim and beautiful shoes


LACMA (Los Angeles County Museum of Art), 5905 Wilshire Boulevard, hade idag finbesök i dag av designern Philip Lim. Vi fick ta smaka på nya vårkollektionen 2010 och Lim berättade om sitt sätt att skapa kläder och hans passion för samma vara. Jag var inget stort fan innan föredraget, men blev helt såld på hans tygval och annorlunda sammansätningar av olika tyger, på ett och samma plagg. Jag blev helt betagen i en röd regnjacka som ingick i kollektionen. Den ska jag hålla utkik efter! Mycket röda detaljer, det gillar jag!
Philip samtalade med den välkända fashionjournalisten från LA Times, Booth Moore under en stund. Booth själv började sitt intresse för mode i New York, då hon vid tidig ålder piffade upp sin skoluniform lite utöver det vanliga. Sen var det obligatorisk frågestund. Riktigt gamla Hollywood-modeorakel blandat med begeistrade unga mode-elever, frågade en massa lustiga frågor om Lims arbete. Hayley hade med sig ett av designerns plagg och fick en autograf, på själva märket i plagget. Gulligt! Jag hade velat ta en bild på var och en av besökarna. Det var som taget ur en Hollywoodfilm, alla var så stylade, så jag kände mig helt omodern. Snygga skor har de alla. Här kommer några. Harriets fina"Alfani".
Jag var nästan beredd att köpa dem av henne. Hennes väninna Kim var inte sämre hon i sina "Morenatom".
Fina och gammeldags. Hayleys finfina "Costume Nationale" är bara FÖR snygga! Det var ett härligt vardagsäventyr, som jag gärna gör om snart. Vi var ett glatt tjejgäng som var nöjda med dagen; Yasemin, Sarah och Christi. Väl hemma efter denna glamourösa modetripp kom jag hem till hemmets lugna, eller ja, vrå i alla fall. Ett tungt paket väntade. Åh min väska har äntligen kommit. Kan den vara så tung? Nä, det var ännu bättre, för Max i alla fall. VÄLLING en masse!!!!!!! 8 förpackningar levereat av Swedlink. Jojo, nu blir det party i Max crib!