onsdag 22 juni 2011

Folkpoolare to be



Jock styr upp badplaner med pool och spabadsproffset Jessica. Han saknar Los Angeles det är ett som är säkert! Ja men det är väl sommarvarmt minst två månader om året här i Sverige, kör hårt.

Teamjackor del 1


Alltså jag har så många teamjackor från ZTV tiden. Den här tex. Jossan minns du denna????

Tänk att du finns kvar!


Min fina knuttejacka!!!!! Den har nu vilat i 20 år, dags att komma ut på luftning kompis! Dagens bästa kartongfynd! Dagens konstigaste fynd var väl Jocks lilla låda!

Hur tänkte jag här?



Björn Borg shorts i happy färger stoltserade jag runt med, året var 1989, samma år som jag tog studenten (St Petri Läroverk).

Julafton i flyttdammet

Jag måste bjuda er på ett axplock av mitt klädsamlarintresse. Jag har minnen till alla mina kläder. Under en tid på ZTV var vi sponsrade av Skechers skor. Inga dåliga doningar man stapplade runt i. Eller denna kostym, i någon slags plyschaktigkonsistens. Den köpte jag i Paris, trådsmal, men som osäker 20+are så trodde jag annat. Det värsta var då när den petita fransyskan i butiken påpekade flera gånger att jag skulle ha en större storlek. Det var droppen! Och stövletterna, oj vad det sprangs på disco i dem! Ljuva 90 talet i Paris! Eller den röda skinjackan från Les Puces. LOve it! Det kommer mer!

Flyttläge


Äntligen flyttar vi in i vårt första hus! I kombo med ommålning och staketbygge anlädde i går flyttlasset med inte mindre än 200 kartonger. Trodde de skojade, men nä det gjorde de ej. Barndom, ungdom, Hornsgatan och Los Angeles. Allt samlat i lådor, osorterat. Anette kom som en räddande ängel och styrde upp bland kryddorna från 2009. Lite senare kom våra grannar från sommarhuset, Marie och Richard på spontanbesök. Underbart! Jock och jag packade upp till midnatt sen slocknade vi på en madrass i flyttdammet med Max. I dag återkom flyttgänget med en nästan lika stor laddning. Jag försökte öppna den amerikanska lasten i rask takt men tro det eller ej, flyttgänget var snabbare. Det var som level 10 i Tetris, helt omöjligt att hänga med. Flyttkillarna avslutade med att avslöja, att i morgon kommer de igen med ett nästan lika stort lass. Nä men jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. En sak vet jag, vi har inte rensat på ganska länge, det straffas man för nu!