tisdag 6 juli 2010

Grattis Erik

I dag fyllde min bror Erik 34 år. Det firade vi hemma hos honom, hela familjen. Det blev en lång och trevlig promenad dit. Jag vägrar verkligen ta buss i Malmö, man kan ju faktiskt nå det mesta till fots. Maja och Kalle tyckte det var skoja att skutta omkring hemma hos sin morbror, till slut fick de ta igen sig på sofflocket. På vägen hem togs det familjebilder och sen passerade vi en hederlig korvkjolle, med namnet just KJOLLEN.

Firande av Magnus dag 2

Lördagmorgon var lite seg, men vi packade våra saker och åkte till Malmö och hotell Mäster Anders. Malin hade bokat sviten. Superfint. Malin laddade lite inför aftonen på dubbelsängen. Men nån timme senare var hon lika pigg och snygg som vanligt. Och snart var även Cissi på plats. Kvällens middag var bokad på Bloom in The Park. Vi tre var först på plats. Kvällens uppsättning gäster Hanna, Magnus, Cissi, Michael, Robert, Malin (var e du?) och Issa.
Dessa moderiktiga "rykande" shotsen fick (fick o fick?!) vi efter maten samt mini spunnet socker.
På natten åkte vi till en supertrevlig restaurang på Väster. Som hette något i stil med Batard, måste hitta namnet. Tillbaka i "sviten" fick vi med oss Magnus, hurra!!!! Precis som i Cissis gamla lägenhet på Löjtnatsgatan, året var då 1989. På morgonen kände vi alla, att vi inte riktigt kunde andas. Luftkonditionering fanns inte på rummet, så en hederlig fläkt beställdes in. Magnus agerade förste fläkthållare. Vilken helg inte mycket hade förändrats. En av de stora förändringarna var kanske att sökarna var utbytta mot Iphones. Jag saknar er alla. Sua!