onsdag 8 december 2010

Flyttstress


Mitt i all flyttstress, kom jag pa att man maste faktiskt hanga med kompisar aven om det ar tokigt. Efter ett ultrabra yogapass lunchade jag med Hayley i Larchmont. Vi at en trevlig lunch pa le pain och sen tog jag henne till min favoritbutik Library. Jag alskar tjejen som star i butiken. Hon ar alltid redo med vad "exakt jag ska ha". I dag lyckades Hayley fynda!
Sen drog jag vidare till en liten minibutik som hade fantastisk trevlig konst pa vaggarna. Vill ha! Sen hamtade jag Maja och hennes BFF: Krista pa skolan. Oh vad roligt det var att lyssna pa dem i bilen hem. Dessa tva flickor kommer sakna varandra, thats for sure!

Disney Christmas








I helgen var vi pa Disneyland med Talbot och hans familj och Sibi! Sa stamningsfullt och jullikt! Kalle sag till att bli fotograferad med varenda karraktar vi stotte pa. Jag kan varmt rekomendera att resa dit i jultid! Det ar som att vara i en serietidning, hela tiden! Alla pojkar korde samma skor! Paraden pa fredagskvallen var faktiskt helt fantastisk. Robert hade fixat superbra platser sa vi satt som kungar pa forsta parkett.

Moving Away Party








Det borjar narma sig flytt. Barnen har haft avskedsparty for klasskaraterna. Mycket lyckat men lite sorgligt samtidigt. Hopptalt, pinatas, cupcakes, gigantiska uppblasbara mikrofoner, finfina mustacher och discomusik med dans blev det! Till och med "The teachers": Ms Paik och Ms Jeon kom pa besok. Talbot the turtle och hans kompanjon relaxade mitt i allt stoj. Det gjorde vi vin-mammor ocksa, sa gott det gick.

Buss killen


I bland nar jag ser denna reklam, undrar jag stilla, skulle man lita pa honom?