onsdag 25 november 2009

Pussla i LA


9.30 i morse befann jag mig utanför gymet där Tanja jobbar. Det skulle tränas. Tre veckor sen sist tror jag, eftersom jag har haft influensa. Hostan är kvar men nu var det verkligen på tiden att jobba lite på musklerna igen. Oj, vad svag jag var. Helt otroligt. Både i kropp och själ.
I dag var ingen upplyftande dag. I bland spelar det ingen roll att man har världens finaste barn, bästa mannen och sol året om. Livet är väl helt enkelt uppbyggt så, att visa dagar blir man påmind om allt som känns och har känts jobbigt. Det så kallade livspusslet är lite kaotiskt tycker jag. Ett tricky "1000 bitars". I bland fattas det jätte viktiga bitar och i bland känns det som om man har för många bitar. Men istället för att dunka huvudet i närmaste skrivbord tog jag min familjebil och cruisade "LA- runt" i ett par timmar. En liten åktur, utforska stan lite. Jag åkte till Marc Jacobs butiken på Melrose och spanade lite. Nä, inte så uppmuntrande. Tog mig till Cahuenga Blvd, visste att det fanns ett Urban Outfiters där, har varit extremt nyfiken på den butiken ett tag. Det var riktigt roligt faktiskt.
Jag är helt insnöad på sådana här små plastgubbar. Så coola. Jag älskar även tokiga strumpor i glada kulörer, här fick jag så jag teg. Köpte ett gäng till Jock. Kallas det tröst-shoping fast man inte handlar till sig själv? Sen tog jag en sväng runt hörnan. Så mysigt, lite danskt så där. I bland behöver man se behaglig miljö för att må bättre. En liten oas mitt i ett stressigt och rörigt LA. Efter denna lilla utflykt köpte jag en lunchmacka på ett närliggande café, ETC Hollywod. Trevlig personal och glada gäster som började småprata med mig. Najs. Köpte en Latte i Larchmont, sen satt jag i bilen och lunchade med mig själv tittandes på förbipasserande människor. Hämtade två glada barn, extra tidigt och styrde bilen hem och förberedde oss för den stora Thanksgiving helgen som drar i gång torsdag.
Ja men då så........fram med kalkonen bara.