söndag 14 februari 2010

Min graduation show och George Clooneys hår

Jag har levt i en Groundhog Day värld i nästan två veckor. Sova, gå till klassen, efter skolan coahing, se shower, sova, gå till klassen, efter skolan coahing, se shower, sova, gå till klassen, efter skolan coahing, se shower......osv. Men igår var det dags att visa upp vad vi lärt oss inom improv på scenen för publik. Jag var konstigt nog inte ett dugg nervös när jag väl stod där och var tvungen att leverera. Det gäller verkligen att inte tänka och bara köra. Efteråt kändes hela jag alldeles lätt. Även om det har varit kanonskoj, så ska det bli underbart att vila, till nästa etapp drar igång. Det var ett glatt gäng som pustade ut i greenroom efter vår show! Men titta! Vad har hänt med Hollywood skylten?!
Save the Peak står det numera. Tydligen är området framför skylten till salu, helt galet. Tänk om någon bygger höghus. Arga aktivister vill förhindra detta, fortsättning följer. Hemma blev jag firad med champagne och ett kli i armhålan av lille Max. Sen var det poolbad hela dagen.
Mina barn är riktiga fiskar i vattnet! Ja, även min käre man. På kvällen roade vi oss med att kolla gamla avsnitt av Roseanne. Och vem dyker upp, om inte självaste George Clooney, innan han blev kändis. Härlig frisyr!