måndag 28 september 2009

Pyssel, bak o snart är det påsk

Mormor Kari, nanny Sibi och alla barnen har just bestämt sig för att baka cupcakes/muffins, ser mysigt ut. Va falls, Max har missuppfattat det här med "bak" och drar ner kjolen på Maja?! 
Busigast av dem alla, helt klart.
Jag tror faktiskt jag ska smita undan med min nya Mama-tidning som kom på posten. Fin omslagsbild på Ann Söderlund! 
Ibland är det väldigt roligt att kolla vad som händer hemma i svenska småbarnsvärlden, ibland alltså. Ska även passa på att ögna igenom min Halloweenlitteratur. Det vankas halloweenparty för barnen och deras kompisar hemma hos oss. Mamma o jag ska pyssla som tokar till denna tillställning, vi är ju i Halloweenland. Spöken, pumpor och spindlar står på agendan. I LA har det skyltats med pumpor och spindelväv sen en månad tillbaka. Direkt efter halloweenandet är över, åker julprylarna fram. 
Ja det jobbas i ett hektiskt tempo bland dekorationerna over here. Pass på! Snart Påsk!
Så där ja, dags för nybakat, gott o fint!

Stolt mamma

Max är nu 14 månader. I dag lyckades han sätta på korken till en kulspetspenna. Lite pill för en smååring. Jag vill ju, som hans mamma, gärna tro att han är extra teknisk.

Kolla Nöjd-Max!

Söndagsbesök

I går hade vi söndagsbesök av våra svenska kompisar Josefin, Siri och Ester som bara bor några minuter från oss. Lyxnära avstånd i Hollywood!!
Josefin hade en helt underbar klänning som hon fyndat på The Rose Bowl Flea market. Både jag o min mamma ville slita och dra i den, vi kunde inte se oss mätta på färgpaletten helt enkelt. Lovely!
Barnen roade sig med att bada i poolen ganska länge, sen blev de TV-sugna. Kalle, Siri och Maja såg så här fina o lyckliga ut när de kollade 3d Spykids på dvd. 

Sen var det dags för middag, Kalle hade valt helt själv från fiskdisken, en regnbågsforell med huvud å allt. 
Vi la den i folie, sen på grillen. Kalle tyckte det var den godaste fisk han hade ätit, någonsin. Han är mycket fascinerad av skelett och dyl så han knaprade till och med lite på huvudet och tyckte det var helt OK. Konstigt, lite va?