torsdag 7 januari 2010

Improvisationsteater; Dag 3


Denna torsdag var en riktig håll igång; förmiddag, eftermiddag och kväll. Jag tränade med Tanja kl 9.30 till 10.30. Det var kul som vanligt. Vi hade inte setts på två veckor så man var ju tvungen att avhandla lite, mellan övningarna. Kvart i tio rusade jag ut till bilen, det var dags för denna veckas tredje improklass. Lite mindre nervig idag, men ändå inte helt mig själv. Jag andades i alla fall med magen, inte halsen. Jag tycker det är extremt jobbigt att komma in i det där rummet och inte riktigt känna mig som mig själv. Man skrattar inte haha utan mer hehe. Alla övningarna är egentligen jätte roliga och lärorika, men så var det den där lilla spärren. Äsch, struntsamma det blir bättre i morgon, helt klart, tänkte jag och smet iväg ut genom dörren. Behövde rensa tankarna och när gör man det bäst, jo i skoaffären. Inhandlade ett par fina lackskor för ca 250 kr på en outletbutik på Sunset Blvd. Jojo.
Denna vecka har Sibi inte bara passat våra tre barn, utan också tvillingarna Dez och Marley. Kalle döpte om Sibis bil till "skolbussen". Det har verkligen varit fullt hus hela veckan, väldigt mysigt. När Jock och jag lämnade hemmet igår för att ha vuxenkväll på stan, då var det verkligen fem skuttande barn som kramade oss hej då!
I min kurs ingår att man ska se två improvföreställningar på UCB teatern för att klara kursen, det var en av kvällens mål. Vi tog först ett glas vin på Birds, och nästan fullkomligen satt i denna fina bur.
Sen strosade vi hand i hand på Franklin Aveneue, så himla stämningsfyllt med utomhus-DJ och mysigt antikvariat. Kl 19.00 var Jock och jag på plats och såg improvföreställningen "Marriage". Det är ett otroligt roligt, gift par som kör improv i 45 minuter. Skratt, hela tiden! Försökte nöta in några tips om hur det ska gå till. Gillar UCB:s budskapspennor: Don't think! Det är ju det det hela handlar om, ska försöka komma ihåg det i morgon på lektionen!
Efter föreställningen tog vi en taxi till West Hollywood och restaurangen Dan Tanas. Middag med Helena och Mattias. Villket ställe, alldeles rött! Jätte god mat, härlig personal och högljutt.