torsdag 25 november 2010

Kväll på stada

Det känns som om Jock och jag bara trycker in saker att göra sista månaden innan vår svenneflytt. Jag hinner knappt svida om innan nästa event är redo. Soho House har jag ju varit nyfiken på. Lite sur nu att jag inte varit ännu mer nyfiken. Oj oj oj oj så härligt! Middag med Charity, Robert och Annique gav mersmak! När vi senare satt i baren gick Lionel Richie förbi; Hello is it me you´re looking for, undrade vi, nä ok då. Men halloj, Lionel R, vips var jag tillbaka på Bergaskolans skoldans igen. Efter att både jag och min käre man kände att vi ville bosätta oss i denna härliga, vänliga och hemliga atmosfär, drog vi ändå vidare med taxi till SLS för att snart upptäcka att vi skulle till STK för att möta upp Carl, Anna och co. Ok ny taxi. Jaja, men varför måste alla restauranger heta nästan samma sak undrar man genast? Stans bästa barmusik känner jag att det bjöds på här! Även Paris Hilton som strök förbi, verkar tycka detta. LA is my baby!

Silver Lake


Vi har bott i Los Angeles i två år och faktiskt missat att utforska Silver Lake delen helt och hållet. Men sent ska syndaren vakna. Jag bad vår fantastiska vän och mäklare Patti att boka bord i SL och sagt och gjort i tisdags var vi på Cafe Stella och åt en trevlig middag med underbart sällskap. Och i sann LA anda så träffar man människor som man borde träffat för länge sen och gör det. Min vän Charity har sen länge försökt få ihop en date mellan mig och med hennes väninna Heather. Detta har inte lyckats. Däremot kände även Patti samma vackra Heather och till slut sågs vi. Underbart najs! Heathers man Tim är jeansdesigner, håll ögona öppna för jeansen Mother, snart nära dig.

Talangjakt



Härromdagen var det talangshow på barnens skola. Maja och hennes två kompisar körde "Teenage Dream" på scenen. Det var rena rama Hultsfredstämningen, minus alkohol och rökverk.

Pre Thanksgiving dinner

I förra veckan fixade Hayley-babe, hennes man Steve och Helena en storslagen tacksägelsemiddag med allt som den ska innehålla. Middagen hölls hemma hos Helena och Mattias.
Medan grytorna kokade för glatta livet testade jag lite poledance. En vacker tårta från nummer ett tårtmakaren i stan, Sweet Lady Jane, serverades till dessert. Ellen Degeneres tex shoppade sin bröllopstårta här. I dag är det Thanksgiving på riktigt. Kalle pysslar, Max provar vinteroverall och Maja gör svenska läxor som hon fått från sin svenska skola. Jock och jag dricker champagne och ska snart fixa middag. Inte lika storslagen som den ni ser på bilderna, men ändå.

Larry King

I går såg jag Larry King på väg till rean på Barneys. Jag fick äran att hålla upp himmelsporten för honom till shopingparadiset.