tisdag 4 maj 2010

Fredag morgon

Fredag morgon, vaknade, i vanlig ordning, prick halv sju och undrade var jag var. Vände mig om och såg i den andra sängen, en naken rumpa. Men oj, vände mig kvickt om igen. Ja just det, jag delar rum med min kompis Magnus och det är tokhelg på gång! Och där står muggarna och en tom vinflaska! Hurra, nu är jag med! Magnus och jag har känt varandra sen vi var 18 tror jag. Så rart att vi har exakt likadana tandborstar också! Kändes lite udda att vakna i LA på hotell utan familjen. Men ganska lugnt och tyst, förutom Magnus då. Enligt schemat, så var det mycket som skulle hinnas med denna dag. Men frukost måste vi hinna. Frukosten var SÅ bra! Man ville sitta där hur länge som helst och mumsa. Fast ibland blir det bara för mycket goda saker att välja på och slutresultatet blir lite så här.

Galet överraskad


I torsdags eftermiddag begav Jock, jag, Anette och Maja oss av till The Londons underbara takterass. Vi skulle fira Jocks TV show Minute To Win It, lite så där på eftermiddags kanten. Så Mattias och Helena var ju också på plats. Fin buffe hade dukats och champagne i glasen. Solen sken och vi njöt av atmosfären. Det blåste i och för sig rätt kraftigt. Men utsikten gör att man skulle inte ens märka en regnskur. Så när vi väl satt där, hände något märkligt. Helle traskar in. Jag förstod ingenting, men hon förklarade, att SAS har börjat flyga till LA, så nu kan vi ses jätte ofta. Underbart tänkte jag, lite chockad. Hann knappt smälta henne, förrän Misan dyker upp. Hon sa att det var lärarkonferens. Hm??? I LA? Ja, men det kan ju stämma, kanske eller? När jag vänder mig om nästa gång glider Charlotte in. Va i hela världen nu då, det är väl ingen ekomässa här nu? En försenad möhippa då? Som grädde på det berömda moset skrider (eller nåt) Magnus in? Jag förstår ingenting, tänkte jag. Det visar sig hur som helst att min fantastiske man har roddat ihop en överraskningshelg till mig eftersom jag fyller 40 i år. Till sin hjälp hade han Helena! Jag har aldrig någonsin blivit så överraskad. Jag längtar efter dessa kompisar jämt, så tårar blandades med skratt. Vilket gäng! Efter glädjechock åkte vi alla hem till mig, jag skulle packa min weekendväska och gänget skulle kolla in var jag bor.
Sen vidare till Standard för drinkar i solnedgången med en massa inbjudna kompisar
Så med ett "eventschema" i näven med hållpunkter, så började här alltså en av de galnaste helger jag haft! Tempot var MYCKET rappt! Efter drinkarna åkte vi till Chateau Marmont för middag. Super trevligt och jetlaggat. Natten spenderades på London, jag och Magnus delade rum. Innan vi la oss botaniserade vi lite i minibaren och delade en flaska vin. Givetvis drack vi ur muggar, som på den gamla goda tiden. Det var inte så att vi behövde denna sängfösare, men så blev det bara. Fortsättning följer..........