lördag 16 oktober 2010

Nu och då!

Så här såg Jock och hans bandmedlemmar i Gizmo (här kan man lyssna när Jock sjunger)ut när det begav sig. Och när de hälsade på i LA. Goa grabbar/gubbar!

Nya svenska läxböcker


I dag öppnade vi brevlådan och hittade svenska skolböcker som Majas nya fröken i Sverige hade skickat. Så nu ska jag extraknäcka som lärare till Maja. En fin skolkatalog fick vi också där mina barn kan se sina blivande klassisar! Spännande!

Helg i LA

I går fredag firade Jock och jag att vi sålt vår lägenhet i Stockholm. Det blev bubbelvin och poolbad. En del fredagar är trevligare än andra helt klart! I dag lördag var det bara att upp och hoppa med vår privata tupp, Max. Han drog igång med målarstuga, varvat med att försöka både kliva i akvariet samt att ta upp den stackars sköldpaddan. Till slut placerade han sig utmattad i sin vagn. Jag och Talbot the turtle kunde andas ut en stund. Utflyktsmålet i dag var Observatoriet som vi ser från vårt hus.
Det tyckte barnen var kul. Men efter en stund fick jag ta ut Max det lilla yrvädret, för lite utomhusspring. Han satsade stort på sin miniskateboard.
Lite skatetrix är ju kul.