lördag 23 januari 2010

Barnvänligt outlet


Denna morgon bar det iväg till Citadel Outlets, hela familjen stuvades in i bilen. Det är alltid en prövning att åka med alla barnen till ett shoping centra. Detta var ett väldigt bra ställe att ha med barn på. Bra restauranger, många öppna ytor att springa på och ganska många roliga barnbutiker. Vi började med att köpa ett par Skechers skor till Kalle, som lyser. Han har sett dem på TV och önskat sig länge. Han var överlycklig! Just Skechers påminner mig väldigt mycket om den roliga tiden som redaktör på ZTV programmet Västmannagatan 44 A i slutet av 90-talet. Då hade vi Skechers skor som en stor sponsor, det var skor i varje hörna. Inga som lyste dock!
Efter detta lyckade inköp var det en discokeps och neonstrumpor till Maja i den ultra härliga tjejbutiken Justice.Vi gillade hur de hade placerat paljettkuddarna, "Maaja"! Spana sen in klänningarna bakom Maja. Jisses. En hel butik fylld av princessklänningar eller brudnäbbsstassar. Strasburg Children hette den, nej ingen butik för oss. Man blir ju hungrig av att handla, dags för hamburgare på Ruby's. Förmodar att det är Ruby själv som Kalle myser med! Det fanns till och med en Toy's r us outlet. Vi köpte mjuka färglada klossar, som man kan slänga på varandra utan att det gör ont.
Även om de var till Max så, tog så klart syskonen dem direkt och försökte sen mota bort Max. Shyssto!

Maja sover i tvättrummet


Maja har ett jätte fint rum, detta ockuperas nu av morbror Erik. Maja tog saken i egna händer, bäddade upp i tvättrummet och sov där i natt. Det är ju så varmt på golvet där. Ni kommer väl ihåg när man var liten och hängde med mamma i tvättstugan/torkrummet, varmt och skönt.
Jag skulle själv kunna tänka mig att sova där, minus soptunnorna.