söndag 28 februari 2010

En hundvalp och två coyotes


Söndag igen! Galet, var tar dagarna vägen? Vi åkte ner till Larchmont och ramlade rakt in bland övergivna hundar och nya hundvalpar. Det var nära att Maja och Kalle försökte sneaka med sig denna lilla sötis med sig hem. Sen åt vi lunch på en japansk restaurang. Maja gillar att äta med pinnar och Kalle skrämde sin lillebror lite. Vi var nu mätta och redo för parklek. Men först tog vi en tur upp i Griffith Park och såg på vägen upp TVÅ coyotes.
Detta är ingen ovanlig syn här, men för oss var det de två första. Mycket djur denna dag.

Discovery Science Center


Vi har infört ett belöningssystem i vår familj. Jag har ritat en ganska slarvig veckoplan med punkter på vad som ska vara gjort varje dag. Har barnen uppfyllt alla punkter får de ett klistermärke. Trodde aldrig det skulle funka när jag fick tipset av en annan trebarnsmamma, Anna Maria. Men nu måste jag komma på hur jag ska slippa rita en ny vecka varje vecka och kanske rita något tjusigare på datorn. Barnen har med glada skratt gjort allt från att borsta tänderna till att göra läxor, så det var full pott. Plus att Maja fått 100 procent på sitt prov även denna vecka. Belöningen blev en utflykt till "Discovery Science Center". Det visade sig bli en riktigt bra utfärd. Barnen älskade att gå och omkring och testa saker. Utomhus stod den största dino man har sett.
Klätterväggar, spikmattor, skattjakter och andra lustigheter roade barnen i flera timmar. Två 15 minuters filmer hann averkas också. Den som jag var med och såg var en 3d dinofilm. Så bra gjord. Dinousarierna kändes verkligen som om de var ute i rummet. Läskigt! Jock tog igen sig på en spikmatta, Kalle var imponerad. Hit kommer vi åka igen.

Vimmel från Hollywood

En helt vanlig fredag kväll i Beverly Hills: vi hinner inte mer än stiga ut ur bilen så kommer P Diddy med hela sitt entourage. Frugan bar på en tvilling, sen kom typ två nannys bärandes på halva Kitsons for kids sortiment, såg tungt ut. Sen själva PD med bodyguards och nästa tvilling.
På samma gata, självaste Robertson Blvd mitt emot The Ivy slog Odd Molly i fredags upp sina portar. Mitt i smeten alltså. Min "havskompis" Eleni och hennes gäng hade verkligen fått till en mysig atmosfär i butiken och visade en rolig ny kollektion. Det var ett roligt mingel med nya och gamla ansikten. Här tex Sanna, Peggy, Helena och Tanja. Först tog Jock och jag en drink med min kompis Hayley och hennes man Steve. "Skräckkungen" Steve ser nästan lite för snäll ut för att vara mannen bakom bland andra, Fredagen den 13e ! Han är nu involverad i en ny skräckis för ABC, "The Gates". Kan nästan inte vänta på att få berätta mer om den! Jag kommer sitta bänkad varje kväll framför TV:n, det e ett som e säkert.
Jag träffade Tanja för 6:e gången denna vecka, vilken kompislyx. Friday TV:s Anna och skådespelaren August vimlade vant bland galjarna! Efter denna glada och energigivande tillställning begav vi oss över till restaurangen Chaya med ett litet troget gäng. Carina, Mia, jag, Jock och Sanna. Framåt sena kvällen blir det som vanligt, hur kul det än är, så längtar vi hem till våra fina barn och drar. Tack Sanna för denna bild!