måndag 5 juli 2010

Firande av Magnus dag 1

Länge har det planerats en hemlig överraskningsfest för min kompis Magnus som nyligen fyllt 40. Det har mailats och överlagts i allra största hemlighet. Överraskningen skulle ske i Lund, så jag tog pågatåget dit. Det var kanske 100 år sedan sist jag åkte detta lila tåg sist.
Sen en taxi till Malins och Mickes underbara hus. Malin skulle kunna fixa det mysigt i en skokartong. Det är alltid trivsamt mysigt och enkelt att vara i hennes hem. Jag fick sova i en av hennes tonåringars rum och hittade desa spexbiljetter. Genast kände jag mig som 16 igen. När Malin en stund senare försökte lura upp mig på en cykel i högklackat, kom jag på att jag inte är 16. Som tur var upptäckte vi snabbt att det var punka på däcket. BÖNHÖRD! Vi tog oss in till Stortorget, där resten av gänget dök upp. Anki, DJ- Marie, Magnus, Migal och Malan.
Hemlighetsarrangören Michael även kallad Migal (vi bor ju i Skåne) hade lurat Magnus från Amsterdam. Ganska kvickt hade alla ett glas rosé i näven och kvällen hade börjat! Vi hade exakt lika galet kul nu som 22 år sedan. Härlig middag och sen discodans. Robert avslutade med en "bamse", innan taxin, som såg ut som ett rymdskepp tog oss till Malins trygga borg. Här blev det eftersnack såklart. Härligt att gamla gänget var samlat, bara Cissi som saknades. Men firandet är ju inte över än.