onsdag 12 januari 2011

Götter

I dag fick jag följa Maja till skolan. Så mysigt att hålla handen och gå och småprata i morgonmörkret!
På eftermiddagen besökte jag ett tvättäkta svenskt bageri, det var länge sen sist. Min kompis Helle älskar semlor, så det ska hon få i morgon när hon kommer på besök. Längtar!!!!!!!!!!! I kväll var vi på vårt första föräldrarmöte. Spännande! Jock hade med sig en näringsrik middag till sig själv.

Svar till Mi

Hej!
Tack för trevlig blogg! Jag bor i Spanien och vi planerar att återvända till Stockholm snart. Lite orolig för det logistiska...med skolor, boende och dyl. Hur har ni tänkt när ni valde skola till er dotter? Kan hon gå kvar i samma skola om ni köper hus? Hur fungerar det med dagis? Hoppas att du inte tycker att mina frågor är besvärliga!
Mvh
Mi

Hej Mi,
Tack och vad kul att du gillar bloggen! Jag förstår att du funderar mycket på detta, det gjorde jag med! Innan vi åkte till LA satte jag upp mig på kö till olika skolor (olika delar av stan), vilket jag är mycket glad för i dag. Börja med att köa, nu! Viktigt för mig är att ha alla barnen på en och samma skola (logistiskt och så blir det ju endast EN julshow att besöka). Vi väljer boende efter närhet till skolan. Köper vi hus ska avståndet till skolan (samma skola), med bil, helst inte passera 10 min. Jag tycker att allt handlar om att frigöra tid. Efter två år i en bilstad som Los Angeles, uppskattar jag att kunna gå över allt och ha nära till kompisar. Och, en superviktig grej, att kunna turas om med andra familjer att hämta och lämna osv. Hoppas det var svar på dina frågor, annars hör av dig igen!