lördag 31 oktober 2009

Geek Squad in da house


Just nu har Jock ett stort leende på läpparna. Vi har just fått besök av Geek Squad. Underbart namn! De ska fixa uppkoplingen, printern och lite såna nördigt nödvändiga ting. Jock är lyrisk över att ha fått in en likasinnad i huset och satte genast igång och nörda sig med sin etikettmaskin. Sortering av sladdar fortsätter! Oj, nu ropar geeken på nörden, han behöver hjälp i skafferiet där modemet finns. Laddad stämning!

Intressanta möten i Hollywoodnatten

I går var vi bjudna på pumpasoppa tillställning hos grannarna Charity och Robert. Deras son Talbot är Max bästa kompis, de har playdates jämt. Vi känner inte familjen så väl, så det var extra spännande. De hade ett underbart hus på samma gata som vi. Och om vi har en "sjuk" utsikt, så hade de en helt "skruvad" utsikt som sträckte sig ända till havet. Vi satt hela kvällen på deras altan åt pumpasoppa, pratade pratade och pratade. Och ja, drack mängder med vin. Värdinnan Charity är en riktig pärla, hon och hennes man hade bjudit in sina närmaste vänner, typ 7 personer, och de kunde den svåra konsten, att få sina gäster att känna sig bekväma, väldigt väl. Det var en ren fröjd att träffa människor som man hittar länkar och samhörighet med en gång. Hennes väninna Sarah som är singer/songwriter och yogi ska styra upp "hemma-hos-yoga" för oss. Vi enades också om att Beachwood"center" behöver en uppfräschning och det blir förmodligen vi som tar tag i det. Drömmar och ideer flödade denna afton. Bäst som vi sitter där, dyker mannen som ÄGER Hollywood upp för en visit, Sumner Redstone. Det kändes ganska unikt faktiskt att samtala med mannen som äger CBS, MTV och Paramount Pictures, för att nämna några bolag. En glad lirare rent ut sagt! En annan glad gäst var den tyskfödde professorn, konstnären, och arkitekten Christian Moeller. Han gör SÅ coola saker, klicka nu genast på hans namn!
Barnen röjde runt ett par timmar i sina Halloweenkostymer, sen var det mystajm i filmhörnan. Jag kan säga att det var tur att det var 1 minuts gångväg hem, efter allt vin och tre sovande barn som skulle bäras hem. Ibland är det en gåta hur man kommer hem.