fredag 11 juni 2010

LA Art Walk


I går var det Art Walk i Downtown LA. Det är det en gång i månaden. Kalle tog egen bil. Min kompis Helena Gullström hade vernissage på Art Walken denna gång. Fantastiskt, jag älskar hennes konst. Kände mig rörd när jag stod utanför och tittade in. Vi är allvarliga spekulanter på denna fina och stora tavla! Fåglarna är så vackra. Vi åt sedan middag på Urban Noodle! Barnvänligt, trevligt, gott, snygg personal och spännande gäster. Mitt i prick! Alla gillade det! Sen blev det gallerirunda. Stämningen var hög, musik och glada människor fyller gatorna. Och så luktar det varmkorv och tamales i en blandning. Folkfest eller nåt.
Efter en sådan här härlig och upplyftande kväll, med familjen vill man helt enkelt flytta till coola Downtown.

Max stretchar loss

När vi en träningsnarkoman månne? Som jag tidigare nämnt, har Max en viss förkärlek till att studera sin pappa när han tränare på morgonkvistarna. Ja, vi vet ju barn gör som föräldrar gör, inte som de säger. Nu undrar jag om det gått lite långt. I bland tar han dessa boxningsredskap och vill gå loss med/på sina jämnåriga polare. De är inte riktigt med på noterna och börjar gråta.
Denna morgon upptäckte vi att lille Max inte bara är noga med att hålla igång sin träning. Han vet även att stretching är det viktigaste på hela passet! Han har här lagt fram en matta och sitt stretch redskap. Precis som pappa gör!

Minute to Win it goes Minuten


Så där ja! Snart produceras Jocks och Mattias TV show "Minute To Win It" i Sverige! Minuten blir namnet. I den amerikanska versionen var Kevin Jonas med och tävlade. Undrar om vi kommer få svenska artister i Sverigeversionen?