måndag 11 oktober 2010

Vi har husdjur...........tydligen

Tro det eller ej men nanny Sibi har styrt upp vårt djurlösa hem med en mini vattensköldpadda. Max har döpt den till Talbot efter sin bästis. Det var bara för mig att direkt efter träningen med Tanja, åka och köpa pellets på PetCo.
Mitt första besök där! Detta choklad såg jag sedan i matbutiken. Uppenbarligen förföljd avsköldpaddor just nu. Jag kan säga att min lunch faktiskt inte kändes så lockande på nåt vis. Smaken av hav fick mig hela tiden att tänka på vår lilla akvariekompis. När jag sen kom hem hade någon annan tagit min parkering. I alla fall välkommen Talbot the Turtle till familjen. Känns som han ingår i operationen, stanna i LA.

Knytkalas med grannarna


Efter många veckors av roligt planerande så var det dags för vår "potluck" på gatan. Vi spärrade av gatan, satte upp bord och stolar. Marilyn hade fixat lanterner och fina dukar. Hon och jag (festfixarna) fick walkie talkies av Aaron så vi, kunde nå varandra fort. Hahaha..... Ingen fattade hur de funkade men det spelar mindre roll.
Så härlig känsla när alla glada grannar strömmade till vår del av gatan. Det blev också lite avskedsfest för Marina och för vår familj som ska flytta från denna UNDERBARA plats. Vi har som sagt många intressanta och härliga grannar. Här tex trängs Max och jag med skådespelerskorna Victoria och Doris. Det här gänget matchade varandra utan dess like! Maja gjorde 6 stycken klädbyten denna kväll, till allas förtjusning. Peruk-outfiten var avslutningsnummret. Det var så fint när det började mörkna och de vackra lanternerna tändes! Oj vad jag kommer sakna alla på min gata i Hollywood!