måndag 8 februari 2010

Geggamoja drycker och skrattfest

På vår lilla gata Franklin Avenue, eller ja, det är ju en stor gata, men med ett litet affär/restaurangstråk. Här finns det fantastiskt trevliga restauranger, bokaffärer, en klädbutik och så UCB-teatern förstås. Jag gillar att hänga här. Ett litet nörd/glamm hangout. SOFO skulle man kunna säga, tänk Bondegatan, Stockholm alltså. I dag åkte jag ner till Franklin ganska tidigt på för kvällen för att handla mat i en av LA:s i särklass dyraste matbutik Gelsons. Inte speciellt rolig är den heller, men fräsch och det är lätt att hitta sitt stuff. Man kommer aldrig ut med ett kvitto under 40 dollar, även om man bara köpt mjölk, smör och en ostskalk. Jag trippade sedan vidare till en liten spännande juicebar, Real Raw Live. Världens längsta namn eller?! På menyn har de bla energidrycker och stay-fit drinkar. Låter ju hur bra som helst ! Jag bad killen bakom disken blanda nåt populärt från menyn. Den må vara god och poppis, men vad är det för ohärlig färg och trist flarra. Riktigt ulekker. Geggamoja. Jag kände direkt att denna drink får jag nog dricka hemma. Lite mustachvarning på färgen. Så jag stoppade min 9 dollars drink i väskan, mötte upp Jock, och så såg vi improvföreställningen "Smokes". Det är verkligen en garanterad skrattfest, varje gång, man besöker UCB. Jag kan varmt rekomendera ett besök där eller på närliggande improvscen. Eller varför inte göra utmana dig själv och ta klasser. Roligt, svårt, galet, tunghäfta, hystoskratt, förvirring, aha-upplevelser och helt underbart, det är bara några ord som kan beskriva det jag går igenom på dagarna i etapp 2, i "improvkunskap". Drinken förresten, var MYCKET god! Nä, nu ska jag kolla nya avsnitt av Mork o Mindy. Serien som uppfyller alla mina krav; Mode och humor.

Prinsessparty i Hollywood


Nä, Kalle var inte på charterresa i helgen och träffade en snygg blondin. Han har varit på ett tvättäkta prinsessparty i Hollywood och träffat självaste Askungen. Det var ett av de mest välarrangerade partaj för barn jag har varit med om faktiskt. Allt inom prinsesstemat fanns. När gästerna kom fick de byta om till prinsessklänning eller som pojke till pirat. Kalle var redan ombytt i sin dinodräkt, det funkade mycket bra på tjejerna! Han höll koll på prinsessorna från sin utkikspost.
När barnen härjat en stund var det dags för hjärtformad pizza och rosa drinkar! Jag var mycket impad av dukningen. Och prinsessgänget lät sig väl smaka! Sen kom då Askis, Kalle hade nog hellre sett att en Transformer kom dit, men tyckte nog att Askungen var helt ok! Tre unga tjejer höll i trådarna och en fjärde var typ partyplanern. Hon drog runt som en skugga och kollade så att allt gick korrekt till. Skönt för oss föräldrar som i lugn och ro kunde hugga in på den trevliga lunchbuffen.
Efter partyt vägrade vi "Super Bowl" och drog till IKEA för en tre kvarts vistelse i det svenska paradiset. Söndagar är sig lika var man än kommer i världen helt enkelt.