torsdag 29 april 2010

Shopping till flickorna

Jag tröttnar aldrig att botanisera bland klädgaljar. I går gick jag loss på barnavdelningen på Target. Kanske inte låter så "mode", men flickkläderna är fantastiska. Kolla Majas blommiga byxklänningsdräkt i mjukaste o tunnaste bomull. Här stoltserar hon med min tumstock från Bauhaus. Glamourigt! Eller se, lilla Lillys prickiga, i gult! Underbart!

Ett gott skratt förlänger


Jag må vara den siste svensken som upptäckt TV-serien Solsidan. Ok låt gå, det är i alla fall det roligaste jag har sett sen Pyjamas och Mia o Klara. Tack för att jag får skratta mig till magont och träningsvärk i käken. HURRA! I går bekantade jag mig med Ove. hahahahahahah kan någon få mig ur "sluta-skratta-må dåligt-samtidigt"!

Drinkar i Hollywood

Tisdagskvällen började med lite barhopping på Sunset Blvd. Vi började med The Standard. Känns lite muggigt nu faktiskt, med sin blåa heltäckningsmatta, utomhus. Lätt slitet ställe Men jag älskar de här hängande stolarna i entrén. Sen drog gänget vidare till Sunset Tower Hotel. Underbart ställe. Härlig atmosfär och trevlig personal. På vägen passerade vi fina björkar. Undrar hur de hamnade på Sunset Blvd?
Anna anlöt och vi drack ännu fler drinkar. Middagen tog vi på Cecconis. Jag älskar det stället, känns alltid lika trevligt att komma dit, men det är nog sista gången jag äter här. Kocken måste antingen ha varit på sitt sämsta humör, haft matlagningskramp eller så var det en vikarie vid spisen. Jisses. Nä, bättre kan ni! Drinkar och sällskap vägde förstås upp klumpig och överkokt pasta. Super härlig kväll!