lördag 12 juni 2010

Som en dröm!


I födelsedagspresent av tvillingarna Des och Marley fick Maja 4 par disney-klack-skor i olika kulörer. Varje flickas dröm.......och Max.

Maja, den lilla camparen

Äntligen hemma igen!!!! Och hade gått bra så klart. Maja, Chanelle och Oliver delade tält. Det hela dokumenterade Maja med sin nya kamera. Pizza som Olivers mamma tagit med. Här sov Maja och gänget. Tältområdet. Det var en lång dag för Maja, först utflykt till något trevligt "vattenland" och sen övernattning! Det var nog mysigt när hon tog sista bilden ut i natten!

Maja sover borta

Så var det dags för Majas premiär att sova borta! Skolan fixar övernattning. Pizza, nattbad, datorspel och roliga filmer. Maja har varit förväntansfull hela veckan och sagt till Kalle: På fredag kommer jag inte hem på hela natten! Max provsov nya sovsäcken och kudden, verkade funka bra. Jag packade extra kläder, kameran, mysdjuret, pyjamas, ficklampa och tandborste i en stor väska. Efter dagens skolutflykt så stannade hon kvar på skolan och kom inte hem mellan. Kändes konstigt! Innan Jock och jag skulle iväg på middag med vänner, smet jag förbi skolan och lämnade en varm tröja. När hon fick se mig så där kl 20.oo på kvällen, då rann hennes tårar. Vi gick och kollade in var hon skulle sova. Hela skolgården var fylld av tält. Kändes som Hultsfredsfestivalen, utan sprit och regn. Vi pratade lite med de stora tjejerna och de erbjöd sovplats i deras tält, om Maja skulle känna sig ledsen och levererade lite övernattningstips. Så gulligt! Jag lämnade Maja framför datorn med kompisarna och då fick jag ett litet leende. Jock och jag var på en jätte trevlig middag, men jag kunde inte låta bli att undra hur hon hade det, hela tiden. Klockan är 8.00 och snart kommer hon hem, ska bli kul att höra allt.