fredag 15 oktober 2010

Talbot bor nu kungligt


Jag besökte PetCo för andra gången i mitt liv och inhandlade akvarium, reningsapparat, stenar, ett litet torn och en slang som ska hjälpa oss att byta vattnet till Talbots lilla hem.

Nobumiddag

Så efter en härlig dag i Venice så avslutades kvällen minst lika trevligt. Middag på Nobu med Anna, Carl, Pia, Jonas och Jock! Mycket musiksvenskar i LA. Vilken bra dag!!

Kimberly Brooks coolast i Venice


I går tog vi oss till Venice för att få besöka konstnären Kimberly Brooks studio. Kimberly berättade hur hon jobbade, vad hon hade på gång och vad hon drömmer om att göra. Så inspirerande och intressant. Inte för att jag ska börja måla, men att komma in i en tvättäkta målarstudio, kan ju få vem som helst att vilja skapa något, vad som helst. Brooks är en cool kvinna, jag skulle gärna sitta för henne! Klädmässigt verkade jag ha hamnat helt korrekt. Jag och Heather Taylor hade ekiperat oss i vars en J Crew kofta och en Clare Vivier väska. Trevligt och väldigt fnissigt! Den här lilla fastnade jag för, kanske för de röda skorna. Den andra favoriten är bara för najs med allt sitt leopardmönster. Åh vilken trevlig dag!