tisdag 29 juni 2010

Kl 07.00

Malmö vaknar!

Kl 06.00

Kl 04.00

Mamma visar lite av Malmö



Chokladbollar, riskkakor och napoleonbakelser, Anton Berg-choklad, St Petri skolan och filmerna "Mitt Hjärtas Malmö" som morfar varit med och jobbat med. Avslutningsvis en tur i leksaksbilen på Kronprinsen. Välkommen till ett axplock av Malmö min son! I morgon ska jag visa dig KB, Möllan och Ribban.

Malmööö tjallalalla


På väg in på LAX:s launch. Barnen roade sig ett tag innan vi skulle på planet. Det är en lång resa, men det gick faktiskt nästan på ett kick. Helt plötsligt var vi i "Maaaalmööööö". Så strålande fint i sommarskimmret. Men vad jag alltid glömmer är, jetlaggen. Hemskt! Vi tog en tur på stan. Max var lyrisk över alla cyklar och att kunna strutta omkring. Ja det har ju varit kungabröllis precis!
Middagen intog vi på Lilla Torg, orkar inte kommentera maten, men omgivningarna känns ju trygga och härliga! Menyn var informativ, fin vinförklaring på varje flarra. Det gillar jag. Sen att det tog till efter middagen att få in vinet, jaja vi är ju på semester! Innan vi försökte somna tog vi en titt på den fantastiska Malmö/Köpenhamnutsikten som bjöds. Som slagdängan sär: "Haur du sitt Malmö haur du sitt varden". Well?! men de e skönt att vara himma.