onsdag 2 juni 2010

Tandlös


Före och efter! Igår, idag! Så där ja, då var Maja av med den gadden!

Full rulle Max

Förmiddagen startar med: Hmm...kaffe? Äsch vilken liten slurk mamma lämnade! Tar lite äpplejuice i stället! Sen passar han på att leka med Majas nya mysdjur. Oj, det ringer på dörren! Ingen rast ingen ro! Hurra! William och Alexandra är här! Max börjar med att "låna" Williams speldosa och dansar lite. Titta mamma: avion, air-plane, avion! Efter denna minst sagt charmiga språkuppvisning drar han iväg ut för lek! MOT HENRYS HUS! Och klockan är ännu bara 11.00! Hej då säger både Max och Sibi, på svenska!

Majas födelsedags eftermiddag


Efter godispåsar delats ut till klasskompisarna åkte jag med Maja och Kalle till American Girl! Coraline skulle fixas i håret och Maja fick välja tre saker att köpa i butiken. Kalle var en riktigt tålmodig i väntan på att syrran skulle välja klart. Hemma vankades det födelsedagsmiddag och ännu mer presenter! Och lös tand! Kalle var impad!
Sparkcykeln roade samtliga tre barn. Avslutningsvis skulle nya leran invigas! Maja började med ett nytt, lite vuxet beteende och sa: Inte blanda färgerna! Efter detta heldagsfirande la vi oss alla fem i sängen och kollade Alice i underlandet!
Vilken trevlig dag! Grattis lilla Maja!

Majas födelsedagsmorgon

I går vaknade vi alla tidigt! Kalle ville dekorera den fina tårtan. Anna och Carl, om ni känner igen tårtan, så är det mycket riktigt den ni köpte till oss i lördags. Då var vi så mätta, i dag kom den till pass. Lite "upppimpad" med ljus och ballonger. Maja började med att öppna presenter från farmor. Tiara och klocka!
Sen rusade jag iväg med Majas önskelista i plånkan. Sparkcykel, Bratzdocka, "Movie" Play Doh och något från American Girl!
Det bidde ingen Bratzdocka, däremot en Monchhichi. Ojoj...tänk att de finns fortfarande. Annars hittade jag allt! Jag freestylade lite och köpte en kamera och "Alice in Wonderland" filmen. Jag slog in presenter så det rykte ur öronen i butiken. Nästa stopp var att hämta ut beställda cupcakes och leverera dem till skolan där Sibi och Max väntade med pizzan. Hela Majas firstgrade klass var på plats för att fira henne!