måndag 27 september 2010

Rekordvarmt 50 grader

Just nu, kl 13.00, är det 122 F dvs ca 50 grader här i LA. Men för en som hatar kyla, så är det nästan för mycket till och med för mig. Tack för aircondition! Det har inte varit mycket uteaktiviteter i dag alltså, jag har då roat mig med sortering av barnens leksaker. Tex legot. Max är en baddare på att ta Kalles legolåda och "tappa" den. Så alla bitar har varit i en salig mix. I 45 minuter satt jag och sorterade. Terapi på hög nivå! Denna lilla fina lapp skrev Maja till mig!

Puttin' on the Ritz



I lördags när gästerna lämnat vårt hem, bestämde vi oss för att ta barnen på en hotellövernattning. Kändes som vi behövde komma bort från huset och vara nära havet en liten stund. Vi har vårt favorit hotell Ritz Carlton, i Marina del Rey som vi satsade alla våra kort på. Servicen är bäst, rummen superfina och utsikten över alla båtar är bara härlig!
Och poolområdet är både snyggt och barnsäkert! Vi började med en drink på uteserveringen och spanade på båtar. Innan läggdags fick barnen gå på hotellets skattjakt och fick sen välja vars en leksak ur "treasureboxen". Vi föräldrar blev tilldelade vitaminpads att lägga på ögonen. Trevlig tanke, men det hann vi såklart inte. När barnen väl hade somnat avslutade vi aftonen med att lägga oss och titta på Adam Sandler filmen "Grown Ups". SÅ BRA!!!!