tisdag 8 december 2009

Dricka ljus


Så var vår yngste son igång igen. Klättra klättra klättra................och försöka dricka ljus.

Vad kan egentligen hända på 60 sek?


Hörde av några amerikaner att detta var kallaste dagen i LA hitills. Ja, det var riktigt kallt. Vantar och halsduksläge. Jag testar lite olika Yogapass just nu för att känna in vad jag gillar bäst. I morse var jag på ett härligt tufft strechigt yoga pass. Kroppen börjar ge med sig lite nu faktiskt. Hittade detta fina trä yogablock i butiken på Yogaworks. Snygg men jag undrar om den är så bra. Känns som man skulle glida iväg på den. Men vad vet jag?! Jag har i alla fall världens bästa fina och röda yogamatta, Manduka. Den glider man absolut ingenstans på. Sen jag köpte den för snart ett år sedan, så blev liksom yogan ännu härligare.
Min man och jag har lite delade meningar om vad som faktiskt kan hända om man inte har koll på Max under en minut. Här vill jag nu presentera vad som just hände, inom loppet av just en minut utan (min) uppsikt. OBS! Vi kör lite"EFTERLYST" och rekonstruerar själva "brottet". Dvs början på händelsen ( 2 första bilderna). Han försökte nämligen en gång till. Ok håll i hatten!
Känns som om jag och Jock inte behöver ha den diskussionen igen. Svaret är: Allt kan hända på en minut i en ettårings liv! Allt!

Kakfrossa o besöksmaraton somewhere over the rainbow


Regnet i går var faktiskt helt overkligt. Angelenos är ju inte vana vid regn, alltså gäller det att vara försiktig i trafiken en sådan dag. Och det tog faktiskt lite längre tid för våra gäster att komma fram pga "ovädret", ja det klassas väl som "oväder" här. Hemma är det helt vanligt midsommaraftons väder, inget konstigt med det. Mysigt att få besök en sådan här dag. Karin hade med sig ett litet "göttbord" från Wholefoods härliga utbud. Lille Harry drog i gång och byggde värsta, största tågbanan med en gång. En liten ingenjör tror jag bestämt. Sibi hade lagat en fantastiskt god lasagne som vi alla njöt av. Alltså, de här kakorna som vi fick, var något i hästväg. Så fort Karin o gänget försvann ut genom dörren, försvann kakorna från burken. Och samtidigt damp det ner ett sms från grannen Charity som undrade: Vad gör du? Inte mycket just nu tänkte jag och så kom hon och sonen Talbot över. De är så rart varje gång Max o Talbot ses, kramkalas utan dess like. Vi patade om hennes senaste skrivprojekt och eldade upp oss helt för det var så roligt! Mitt i allt tittade vi ut och såg världens vackraste regnbåge, som kändes som den var så nära, att den faktiskt var i vår pool. Som man brukar säga, efter regn kommer sol, helt magiskt var det.
När så alla gäster hade gått och det var tyst i huset, tog Max en bok från hyllan och gick in i Majas rum och la sig en stund. Gulligt!