söndag 28 mars 2010

Ingen rast och ingen ro


Mycket riktigt! Upp och hoppa kl 07.00, dags att börja en ny dag. Dora, frukost och huvudvärkstabletter. I dag var det Jocks sovmorgon, vi kör varannan på helgerna. Typiskt att man drog det korta stråt denna helg. Men det är det värt, på nåt konstigt vis. Kl 11 var det dags för party igen. Barnkalas alltså. Hopptält och Jediriddare var utlovat. Söta och rara tvillingarna Des och Marley fyllde fem, det ville vi inte missa. Mycket riktigt, ett stort härligt hopptält var riggat, bara att hoppa loss, Julia vaktade. Och i trädgården fick Kalle kämpa med eller mot, inte helt säker faktiskt, med Jedis. Märk väl: tvillingarnas pappas skateboardramp i trädgården!
Så medan Kalle gjorde killsaker så gjorde Maja tjejgrejor.
Max som bejakar både sina manliga och kvinnliga sidor, mixade lite. Han hängde lite med nanny Sibi, som var där med sin familj. När det var färdighängt med tjejerna, tog han fram sitt lasersvärd och körde lite svärdslagsmål (eller vad det kan heta) med födelsedagsbarnet Des. Enligt tradition, så åker ju pinjatasarna fram för eller senare. Ok, vänta nu! Kidsen ska alltså slå håll på Darth Vaders huvud. Hur tänker vi nu? Jaja, jag hade hela handväskan full med studdsbollar och godis när vi till slut gick hem. Då hade jag hållt på att svimma av värmeslag flera gånger. Barnkalas i 29 graders värme?! Väl hemma blev det Tacosfest och poolbad. Nu ska vi kolla " Minute to Win it"

30 års baluns


Med en frisk vindbris i mitt hårsvall, var jag i går, helt redo för en äkta Los Angeles Hollywoodish "rooftop fest". Mattias "Junkan", fyllde hela 30 år och bjöd i en hel drös roliga gäster till Hotell The Londons takterass. Det är lika lyxigt som det låter! Sol, värme och champagne. Agent Steve och Friday TV:s Anna njöt i det glassiga solskenet. Och födelsedagsbarnet hade ett behagligt mingeltempo tycker jag.
Utsikten och poolen, nej, mer presentation än så kanske inte behövs. Mot kvällen och begynnande natt, gick vi vidare till en "vuxen ungdomsgård". Bilderna är vid detta tillfälle fortfarande skarpa. Gustaf, Jock, Anna och Anna-Karin. Retro fotbollsspel. Sen försvann skärpan, i kameran alltså. Men vad spelar det för roll, trebarnsföräldrarna, dvs jag och Jock lyckades vara ute till 03.00. I klartext betyder det: ca 4 timmars sömn.

Sådan mor sådan sonI går två olika par skor, I dag damskor. Han kan gå i dem också. Trappor, nästan problemfritt. Max, den lille rackaren, han gillar skor. Undrar just varför?