lördag 16 april 2011

Jag borde

Ja det är mycket jag borde göra sen jag började plugga. Tex igår, borde jag plugga bakterier, men istället tog jag en sväng på stan, det var ju så soligt och trevligt! Den här hade jag köpt om jag inte, ja jag vet inte. Ni vet. Jag köpte den inte, den saken är klar. Istället spanade jag in ett par Gaborskor. Håller jag på att bli tant på riktigt? Verkar inte bättre! Äsch, det blev inköp av påskägg, ett säkert och tryggt köp! På vägen hem kändes det lite NY vid Hötorget. Ja, lite i alla fall, en gul taxi. Max och jag var ensamma hemma så vi drog till den lokala pizzerian drack vars en passande dryck och spatserade sen hem i kvällssolen. Love it! Sen ringde Camilla och drog senaste skörden av nya hus som är på väg ut på marknaden in Broom. Skönt att ha en utsänd i området!!! Tack Camilla! Ja, vi borde köpa ett hus nu.

En del saker är precis som förr


skönt

Studenter undervisar studenter

I går hade vi undervisning för gymnasieelever på schemat. Det blev en undervisning om ungdomars självkänsla och sexuella beteenden. Vi jobbade och planerade dagen innan och det blev ett roligt och tight schema som nog skulle passa våra elever bra! Vi ville ju ge dem en skrattig och intressant undervisning.
Sekunderna innan: Det slutslipas och diskuterars ivrigt! Vi smygtttade in i ett annat rum, där goodiebags förberedes! Att gick kanon! Bra planering ger resultat, alla, både vi, FRÖKEN och eleverna var supernöjda. Sen, ja sen släppte det ju helt för gänget! Vet inte om det var en lättnad för att lektionerna var över, vårkänslor eller "nu är det fredag". Kanske en kombo! Roligt hade vi i alla fall! Denna snubblade vi över på väg ut i vårsolen.