söndag 13 september 2009

Behålla eller lämna tillbaka?


I åratal har jag letat efter den perfekta väskan. I fredags var jag på Barneys och började faktiskt se ljuset. Där låg den, Marc by Marc Jacobs väskan. Som ni ser, så har den helt fantastiskt fina fåglar som jag förälskade mig i direkt. Trots detta, har jag i helgen fört inre diskussioner med mig själv om jag verkligen ska behålla den, är den så härlig som jag tyckte i butiken? Kan någon snäll väninna kan hjälpa mig; Behålla eller lämna tillbaka? 

Som en dröm

Eat Pray love


Max verkar tycka att bilen är kanon! Han sov mellan 12 0ch 16 idag. Trött kille. 
Hade jag vetat det så hade jag nog försökt börja på min nya bok bestsellern Eat Pray Love som ALLA läser/har läst i USA. 

Kanske dags för ett söndagsdopp i poolen.

20 nya 40 eller hur var det nu?

Jag gillar inte "budskaps tröjor" men denna är ju faktiskt lite kul. På tal om att känna sig som 20 år, det gjorde ett glatt "närmare 40 år än 20 år gäng" i går kväll. Issa o Filip bjöd på flott kräftskiva i Los Feliz. Vi drack snapzzzz, åt supergoda kräftor direkt från IKEA och sjöng lustiga visor. Ju fler snappsar ju lustigare visor blev det, det slutade på Tomtegubbar slår i glasen, sehr lustich.

Vet inte vad som hände, men plötsligt såg Oskar, jag och Basse ut så här?


I dag har jag huvudvärk som sig bör, men sov till 11, hurra. Vet inte var snickarglädje energin kom från men nu har jag byggt den här bilen till mina söner. Med tanke på hur jobbigt det var att fixa ihop bilen så tycker jag att Kalle kunde kosta på sig ett litet leende. Jag är nu helt slut och sugen på hela McDonalds menyn........