onsdag 20 januari 2010

Lillebror Erik på väg till syrran


I kväll kommer min lillebror Erik hit. Meningen var att han ska landa 19.40, men planet är redan försenat såklart. Så frågan är, om det egentligen, inte vore bättre om han tog saken i egna händer och flyger över, helt för egen "maskin".
Stål-Erik liksom. Undrar om hans dräkt fortfarande passar, det var ju några år sedan!

Påkörd i LA och TV-inspelning i Studio City


Händelserik i dag. Tränade med Tanja på morgonen. Los Angelesborna kör super super sakta när det regnar, nästan till överdrift. Alltså blev det trafikstockning och försening till träningen. Men väl där, var det ju kul/jobbigt. Tanja är bäst helt enkelt! Sen ringde Max som är på besök från Sverige för att träffa några Hollywoodfruar. Ja just det, mig så klart. Och några från TV-programmet "Svenska Hollywoodfruar" också förstås. Vi bestämde lunch och åkte i karavan från mötesplatsen, mot The Grove. När vi stannade vid första rödljuset som slog om till grönt, tog Max i lite väl ivrigt och körde rakt in i min bil. Krockad i 3 km/h typ. Vad konstigt det blev tänkte jag! Under hela tiden jag har varit här har det aldrig hänt. Det ösregnade och vi körde vidare. Inne i parkeringshuset på The Grove kollade vi då av, om några skador uppstått, det verkade lugnt på min bil, hans däremot fick sig en törn. Ja, jag säger då det! Lunchen var trevlig, men den fick en annorlunda start får man ju säga. Mot eftermiddagen kände jag faktiskt av incidenten i nacken, vi får la se var det slutar.
Vid 17.00 blev jag upphämtad av Susanne som är projektledare för bla "Anna Anka söker assistent". Vi åkte till Studio City till närmare bestämt, NBC studio nr 22. Nej, hon hämtade inte mig i denna golfbil, men sådana får man glida omkring med i studioområdet. Hollywoodigt! Jocks TV-show "Minute to win it" spelas in här och vi hängde på in i kontrollbussen. Hjärtat slog dubbla volt när jag satte första foten i bussen. Väldigt glada minnen från bland annat, min tid som programchef ZTV dök upp. Tänk så många gånger jag suttit där och kollat och haft diskussioner med producenter. Ojsan då, kände att jag saknade det lite. Denna gång fick jag koppla av och vara, fru på besök. Aftonens program som då är en gameshow, var så roligt, spännande och välgjort! För att inte snacka om grafiken som svenska "Splinter Arts" har gjort, men hallå så bra! Tävlingarna var helt makalöst trevliga, det såg lätt ut, men oj, vad svååååååååååårt. Kan nästan inte vänta tills jag får sitta i TV-soffan med resten av Amerika, äta popcorn och kolla! Jag är stolt över min man!