tisdag 9 mars 2010

Fridaymiddag på en tisdag


Aftonens middag intogs på härliga och minst sagt vampyrstämnings restaurangen Café La Bohème. Röda drapperier och kristalliga lampor, ja vampyrigt helt enkelt. Det var liksom min mans formatutvecklingsbolag Friday TV som stod för inbjudan, och som hangaround fruga hänger man ju gärna med. Jag hade en ytterst trevlig kväll mellan "fridaysarna" Sofia och Mattias och i närheten av Acnes Britta och Friday TV Stockholms Simon. Resten av gänget heter Anna, Sven, Jock, Erik, Mela, Mattias, Josephine och Madeleine. Vi ser ju ut som ett gäng rödögda vampyrer till och med. Ja, se Hollywood!

Latte och läxläsning


I dag hämtade jag Maja och vi tog oss en avstickare till mitt nya favoritcafé, Bricks and scones i Larchmont. Trevlig personal, soffor och SUPERGOTT kaffe. Maja beställde lite blygsamt en croissant och en cupcake. Då lär hon ju stå sig ett tag. Läxorna blev gjorda i ett huj av sockerchocken!

Teater mara


I går var jag och nästan hela min improvklass ute och åt middag. Sen såg vi 5 föreställningar på UCB. Ett litet "teatermaraton" så där på måndagsaftonen. En flaska vin och pappersmuggar figurerade också på de två främsta raderna där vi sitter. Jodåsåatt...........