söndag 27 februari 2011

Snacka om insnöad


Bilen på landet har fått ta en del stryk denna vinter

Utedass


Kalle: -Mamma vilken tur att det finns en toa utomhus!

Kalles söndagsbak


Jag är ingen bullmamma, men Kalle älskar ju att baka, så vi möts halva vägen. Denna färdiga smet har vi testat två gånger och funkar utmärkt och är roligt också. Att vi sen köpt rosa och ljusblå formar, gör det inte mindre skojigt. Mumma!

Grattis Helle

Fredagskvällen gick i gamla väninnors tecken. Helle fyllde år och vi samlades alla på hennes hotellrum och drack champagne, skrattade och mindes saker från förr. Så mysigt, vilka pinglor! Efter champagnandet och presentöppning drog hela gänget till BAR. Supertrevligt ställe, allt var gott och bra priser. Men i vanlig ordning, sen Los Angeles, så kan jag inte njuta av kött här hemma. Det smakar inte likadant helt enkelt. Men jag kommer helt klart besöka BAR igen.

Ibland så måste man bara

I fredags blev det en tur till Bromma. Efter trevlig frukost på mysiga Park åkte vi hem till min kompis Camilla. Till min stora förtjusning hade hon ursöta små ryska dockor i porslin. Jag var tvungen att köpa likadana, så ivriga med andan i halsen drog vi iväg på reainköp i Vällingby Centrum. Där hade vi aldrig varit förr. Köpte dockor som aldrig förr. När vi ändå hade andan uppe blev det stövelinköp också. Eller ja, det blev väl två om sanningen ska fram och det ska den ju. Det är ju viktigt med varma skor helt enkelt och rea är trevligt! Efter att Camilla slussat runt mig i hela Stockholm så avslutade, vi totalt utmattade, på Roopongi. Världens bästa sushi, så är det bara! Å vilken trevlig dag!

Enough is enough

Låt vintern vara slut av två anledningar främst. Den töntiga tofsmössan och ohärlig snö! Tänk att någon även har kommit på att dessa fantastiskt oläckra mössor ska tillverkas i olika kulörer. HJÄLP! Låtom oss slippa se tanter sno omkring med detta på huvudet. Sen snön, men vad är detta? Känns som en never ending story.
Kalle stod härromdagen och tittade på ett foto i ett skyltfönster. - Mamma, så där vill jag att det ska bli NU! Ja min son, vi är helt överens. Sen halkade vi vidare på Kungsholmens gator.