fredag 18 september 2009

En helt vanlig dag i Hollywood

5.45 Jocks PT Justin glider tyst in utanför huset med sin Toyota Prius och träningsredskapen redo. Jag vaknade 06.00, Max och jag tittade genom fönstret och var glada för att det inte var vi:)
Sen började "den stora" frukostruschen, påklädning, tandborstning, inte så glamourigt kanske men så är det ju. Alla barn in i bilen 8.30 jag kör ner alla till skolan framme kvart i 9. Vår nanny Sibi tar Max till playdate och de stora barnen ska på
fieldtripp. Gula skolbussar körde barnen till en filmstudio där Snövit 3d visades. Kalle var mycket snygg i 3d brillorna när han kom hem. 
Fortfarande har vi bara en bil, nästan en omöjlighet, men vi är ju svenska och käcka och slår knut på oss själva för att alla ska komma till rätt plats på rätt tid. Jock lämnas på jobbet. 
Nästan helt tyst i bilen, lyssnar på Sing sang sung med AIR, jisses vilken bra låt. Yes!!!! Mot Whoole foods, världens härligaste matbutik. I dag inhandlade jag lite olika ekologiska duschcremer, ska testa vilken som är bäst. Hittade super najs snacks till barnen. Torkade majskorn (frasiga, ej hårda), torkade hallon och jordgubbar. Ganska trevliga burkar, men ack, titta hur godishyllan ser ut. Är det vuxengodis eller? Saknar verkligen vårt Sjölundagård sortiment här, snart är det nog dags att introducera ekologiskt, gott och snyggt godis för amerikanerna. Tristhyllorna måste livas upp helt enkelt! Efter denna organiska botanisering gick jag över gatan placerade mig i en massagestol och fick samtliga naglar målade och fiffade. Jag ville ju vara fin när jag skulle till världens bästa frisör Helena Gullström i Beverly Hills. Helena är även en fantastiskt duktig konstnär (www.helenagullstrom.com), idespruta och idag började vi faktiskt tro att hon är världens smartaste också. Jag framstod som exakt så blond som jag är på bilden:). Tack Helena för alla bra tips jag fick idag, vi ses på Art walk (www.downtownartwalk.com) i oktober

Som om inte detta vore nog ringde Jock och berättade att Friday TV har sålt in ett megaformat till en amerikansk megakanal . COOLT!
Detta firades med champagne på altanen såklart. Grattis! En helt vanlig dag i Hollywood börjar lida mot sitt slut och på måndag blir det 37 grader. Tjoho!

To late


.......ja nu kom vi ju en kvart försent till filmen som vi skulle se The september issue. Vi åt en otroligt god middag på asiatiska restaurangen Katsuya rusade till bion men ack de släpte inte in. Vi fick se Extract istället, trevlig liten komedi.