lördag 17 april 2010

Klanen Fex är här!!!


Äntligen kom Malin och hennes fina döttrar Clara och Julia på besök. De skulle stanna till söndag, men nu ser det ut att bli längre. Härligt tycker jag men, efter att först åkt skidor i Canada är nog lilla familjen redo för att åka hem till pappa och syskon. Jag är så glad att de är här. Vi har så mysigt! Jock däremot lyser med sin frånvaro. Han kommer inte från Frankrike och har nu varit borta i nio dagar tror jag. Förhoppningsvis åker han hem på måndag, vi längtar efter honom. Malin och jag har varit kompisar sen vi var i tvillingarnas ålder, typ sen vi var 16 år. Och lärde känna varandra, gjorde vi, i Malmööö. Då hade vi ofta likadana kläder och hängde ihop jämt! Inte mycket har förändrats, i morse när vi skulle ut och hajka, visade det sig att vi hade exakt likadana träningsbyxor. Än idag alltså!

Flickor på vift


I går, fredag, hade Maja och jag tjejdag. Dockan Lisa fick självklart hänga på. Maja började morgonen med att grunda med en stor pretzel. Det var en underbar solig förmiddag i The Grove. Efter "maten" gick vi och såg "Alice i underlandet". Fantastisk film och lite läskig såklart. Maja och jag såg 11.40 föreställningen och var HELT ensamma i salongen. Speciellt! En sväng förbi American Girl hann vi också. Jag investerade i vars en klänning till Lisa och Maja.
Majas är en Stella McCartney, ursöta detaljer och fantastisk kvalité. Avslutningen på dagen blev en åktur i det fina tåget. Sen skyndade vi oss till Kalle som firade sin kompis Ryans födelsedag. Mamman hade styrt upp hopptält och mat på skolgården. De hade väldigt fina och spexiga ballonger också.